Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

TAMMY HARRIS Natural Vibe
(US Root Soul Productions, 2007) 19,90 e
1) Natural Vibe 2) Come Over 3) You Know How To Love Me 4) I Would Be Your Love 5) You Are 6) Take Me Away 7) The Sweetest Sound 8) Baby I Need You 9) Never Knew Love Like This Before 10) Only To You 11) Never Stop 12) If 13) Natural Vibe (House Mix) 14) Come Over (Root Soul Mix) 15) Natural Vibe (Night Mix)

Tammy Harris:in albumia on puffattu voimakkaasti viime kuukausina englantilaisilla soul-radiokanavilla (Solar, Starpoint), joiden DJ:t ovat kehuneet Tammyn levyn pystyyn kuvauksilla "This CD is essential if you like classy soul with jazzy undertones." On liittyttävä tähän kuoroon, ja todettava, että tämän parempaa jazz-sävytteistä soulia ei ole kuultu vuosiin kuin esim. trumpetilla ja flyygelitorvella maustettu, kertakuulemalla vangitseva Come Over. Jotain kertoo sekin, että Tammy on valinnut levyn cover-lauluiksi Stephanie Mills:iä ja Phyllis Hyman:ia - kolmantena coverina on Brand New Heavies:in pirteä menopala Never Stop.

Nuo coverit jäävät kuitenkin levyn vahvan originaalimateriaalin varjoon. Albumi avautuu vahvalla nimikappaleella Natural Vibe, jolla soittimina ovat mukana vain rummut, basso, kosketinsoittimet ja kitara, mutta näillä onnistutaan luomaan erittäin vahva, juureva midtempoinen soul/funk-tausta, jonka ylle Tammyn on hyvä lisätä latautunut tulkintansa. Albumin lopussa kuullaan vielä saksofonilla täydennetty remix samasta, ehdottomasti Quality Time-laatua!

Heti nimikappaleen perään seuraa tuo Come Over, joka nousee vuoden 2007 parhaisiin esityksiin ja on klassikko syntyessään. Pehmeää basso-rumpu-pohjaa maustaa Ron Haynesin hillitty trumpetti ja flyygelitorvi, mutta klassikoksi tämän nostaa silti vasta Tammyn oma sävelmä (kumppanina James Wright ja Bobby Fambro) ja tulkinta. Tammy on itse myös tuottajana.

Tsekkaa Tammy livenä YouTubesta

Tuo live-esitys jää kauaksi studio-äänitteen glamourista, kun trumpetti puuttuu ja soundit ovat heikommat, mutta antanee jonkinlaisen kuvan levyn Phyllis Hyman-sävyistä!

Muita helmiä albumilla ovat ilmavasti sovitettu balladi I Would Be Your Love, Tammyn oma balladisävelmä Only to Yoy, fonin vahvistama toinen Tammyn oma balladi You Are ja maukkaassa bossa nova -rytmissä etenevä The Sweetest Sounds (Richard Rodgersin ja Oscar Hammersteinin kirjoittama standardi).

Muista lainasävelmistä parhaiten onnistuu Stephanie Millsin Never Knew Love Like This Before, jolla on lennokas oikeiden soittajien luoma tausta.

Lopuksi kuitenkin vielä erityiskehut Tammyn itse kirjoittamalle midtempo-raidalle If, joka osoittaa Tammyn lahjat sovittajana ja tuottajana. Vuoden 2007 kirkkainta kärkeä! **** -IT

Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page