Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

EARTH, WIND & FIRE Promise

US Kalimba, 2003 22 e

All In The Way – Betcha’ – Wiggle – Why? – Wonderland – Where Do We Go From Here? – Freedom – Hold Me – Never – Prelude – All About Love – Suppose You Like Me – The Promise – She Waits – The Promise (Continued) – Let Me Love You - Dirty


Earth, Wind & Firen omalla levymerkillään julkaisema uutuus ei ole mitään nostalgia-lämmittelyä vaan todella kovatasoinen uutuus, joka etenkin soundillisesti on parasta mitä yhtye on tarjonnut kahteenkymmeneen vuoteen. Levy ei yritä kosiskella R&B/hip hop -kansaa vaan pyrkii viihdyttämään niitä jotka pitivät 70-luvun lopun ja 80-luvun alun EWF-soundista. Siten yhtyeen tavaramerkit, timanttinen puhallinsektio ja kalimba-sormipiano, ovat taas esillä, ja uudesta sukupolvesta vieraiksi valitut Angie Stone ja Tommy Sims ovat erinomaisia valintoja nekin. Vanhoista tutuista EWF-vieraista ovat mukana Emotions-yhtyeen verrattomat vokalistit Sheila Hutchinson ja Wanda Vaughn.
Levyn menopalat ovat kauttaaltaan jämäkkää tekoa, joskaan melodioista ei taida löytyä klassikoiden veroisia unohtumattomia raitoja.
Sävelminä tasokkaimmat kappaleet ovat tällä kertaa balladeja, joista kirkkain helmi Where Do We Go From Here? on alun perin levytetty vuonna 1978 I Am -sessioiden yhteydessä. Bill Meyers vastaa tyylikkäästä, jazzahtavasta piano-sooloilusta, Philip Bailey vetäisee lauluosuudet tutulla melkoisiin sfääreihin kohoavalla falsetillaan.
Aivan välttämätön hankinta kaikille yhtyeen pitkäaikaisille faneille. ****1/2
P.S. Samalla Kalimba-levymerkillä on nyt saatavilla myös EWF:n 80-luvun alussa levyttämä live-äänite Live in Rio - joka on täynnä All'n All ja I Am-levyn huippuraitoja hienoina live-esityksinä. Mukana live-versioina myös September ja Got to Get You Into My Life.


Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page