Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

PHILADELPHIA SOULIN UUSINTAJULKAISUJEN "TOINEN KIERROS"!

Philadelphia Soulia paremmin saatavilla kuin koskaan aiemmin - edullisina CD-uudelleenjulkaisuina!

More Classic Philadelphia Soul albums reissued in CD format!

Niin uskomattomattomalta kuin se kuulostaakiin, 70- ja 80-luvun Philadelphia Soulin saatavuus on nyt parempi kuin koskaan aiemmin. Ilmestymisaikoinaan näistä Philly Soul -albumeista julkaistiin Suomessa tai ylipäänsä Euroopassa vain listoilla parhaiten myyneet, ja alkuperäisten amerikkalaispainosten saatavuus oli hankalien postimyyntitilausten takana ulkomaisista levykaupoista - lopputuloksena käynnit tullipostissa byrokratioineen ja lisämaksuineen. Nyt Internet-aikakautena levyt voi klikkailla edullisiin eurohintoihin, ja levyt kannetaan postiluukusta sisään parin päivän toimitusajalla. Parasta työtä Philadelphia International -levymerkin albumien uusintajulkaisujen puolesta on 2000-luvulla tehnyt englantilaisemerkki Edsel, joka jatkaa sitä työtä, jonka Westside-levymerkki aloitti 1990-luvun lopulla. Edsel yksin on julkaissut jo yli 40 eri CD-levyä, joissa kussakin yleensä kaksi tai kolme eri alkuperäistä albumia, jolloin Edsel yksin on uudelleenjulkaissut jo yli 70 alkuperäistä vinyylialbumia CD-formaatissa. Ja nyt vuonna 2010 Edsel on julkaissut vielä uuden sarjan Philly-levyjä, osin sellaisia, joita ei koskaan aiemmin ole ollut saatavana CD-formaatissa.

Mutta ei tässä vielä kaikki, sillä Philly-levyjen uusinta-julkaisutulva on vain kiihtynyt viimeisen parin vuoden aikana. Philly-soulia on alettu saamaan myös Japanista upeina "Mini-LP"-versioina, jotka kopioivat alkuperäisten vinyylialbumien formaattia CD-versioiksi, eli mukana on jopa "taitettavia" kansia, levyjen sisäpussit, lyriikka-vihkoset yms. alkuperäisten albumijulkaisujen tapaan. Jos ei kuitenkaan tohdi maksaa japanilaispainosten hintoja (yleensä alkaen 30-35 euroa per CD), niin edullisemman tavan hankkia Philly-soulia CD:nä tarjoaa Edselin ohella nyt brittiläinen Big Break Records eli BBR, joka on erikoistunut 60-80-lukujen mustan tanssimusiikin uusintajulkaisuun:
Listaus kaikista BBR-uusintajulkaisuista.

Kuten BBR:n uusintajulkaisulistasta nähdään, yhtiö satsaa siis enemmän tanssikelpoiseen disko-souliin, mutta onhan tuolla Philadelphia Internetional -satoa mm. Three Degreesien ja Harold Melvin & the Blue Notesien 70-luvun levyjä.

Philly-soul ei tietysti rajoittunut pelkästään Philadelphia International -merkille, joka oli kuitenkin se laadukkain Philly-merkki. Myös muiden levymerkkien Philly-tuotantoa on julkaistu CD-muodossa, mainittaakoon esim. Trammpsien levyt Atlanticilla ja Bunny Siglerin levyt Salsoul-levymerkillä.

Edsel-levymerkin uudet Philadelphia International -uusintajulkaisut:

Archie Bell & the Drells: Dance Your Troubles Away CD
MFSB: Philadelphia Freedom CD
The O'Jays: Family Reunion...Plus CD
Billy Paul: When Love Is New CD
The Three Degrees: Live in London 1975 CD


LISÄÄ PHILADELPHIA SOULIA: Philly-julkaisujen "toinen kierros"!

Verkkokauppamme hakukoneella voit etsiä kunkin levyn kappaleluetteloineen ja tehdä tilauksesi!

Click yourself to our brand new online shop and get the Philly classics!


Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page