Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

PEGGI BLU Livin' On Love
(UK Expansion CD, 2002) 22 €


I Can't Wait / Uh Oh / I Never Loved A Man Before / Can't Go Back / Long After Midnight / Secret Garden / Go Away Little Boy / Crazy For You / Where Is Your Love / Never Let Me Go / Livin' On Love / When I Call You Mine

Tummaääninen Peggi Blu kuuluu laulajana samaan kastiin kuin Stephanie Mills, Miki Howard, Regina Belle, Vaneese Thomas ja muut 80-luvulla maineeseen nousseet huippu-nais-solistit. Peggin edellinen levy onkin vuoden 1987 Capitol-albumi Blu Blowin', jonka jälkeen Peggi levytti vuonna 1992 Expansion- levymerkille kappaleen Love Is the Magic, joka julkaistiin ensimmäisellä Soul Sauce -kokoelmalla vuonna 1992. Kappale löytyy myös edelleen myynnissä olevalta ensimmäiseltä Expansionin kolmen CD-levyn boxilta Soul Sauce - 50 Best Ever Soul Gems.

Expansion-levymerkki on tuosta lähtien yrittänyt saada Peggiltä kokonaista albumia, mutta vasta kymmenen vuoden odotuksen jälkeen Expansion saa nyt vihdoin markkinoille Peggin uran kolmannen albumin. Sen tuottajana on Peggin oma aviomies Ted Perlman, joka tuotti äskettäin myös Manhattansien mainion Even Now -CD:n. Sen yksi kohokohdista oli Peggin ja Gerald Alstonin sielukas balladiduetto Let's Try Love.

Peggin uusi albumi on tukeva paketti laatusoulia, ja Peggi osoittaa olevansa edelleen yksi parhaista edelleen levyttävistä soul-laulajattarista. Vaikka levyltä puuttuu todellinen klassikkoraita, albumilla on pitkä rivi tasokkaita uusia sävelmiä ja pari onnistunutta coverointia. Jälkimmäisistä Go Away Little Boy on Marlena Shaw'n versiona parhaiten tunnettu jazz-soul-klassikko, josta Peggi esittää rehevän tulkinnan Brandon Fieldsin saksofonin ja Gerald Albrightin basson sekä aitojen rumpujen tukemana. Toinen lainasävelmä on Diana Rossin alun perin esittämä Gerry Goffin-Tom Snow-balladi I Never Loved a Man Before.

Uusista sävelmistä parhaita ovat maukkaasti sykkivä mid-tempoinen Uh Oh, säkeistöosiltaan sielukkaasti kieputteleva balladi Long After Midnight ja napakasti etenevä puolinopea Can't Go Back.

Soundeiltaan ja tunnelmaltaan levy muistuttaa Vaneese Thomasin viimevuotista, loisteliasta Talk Me Down -levyä, vaikka ei aivan samoihin sfääreihin ylläkään. ****

Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page