Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

OLA ONABULE Ambitions for Deeper Breadth

UK Rugged Ram, 2002 22 e

Englantilaisen soul-vokalistin Olan debyytti More Soul Than Sense on edelleen Soul Townin kaikkien aikojen myydyin levy - joskin Ledisin Soulsinger lähenee jo uhkaavasti. Tämä Olan uran neljäs levy Ambitions for Deeper Breadth on miehen uran toiseksi paras levy tuon klassisen debyytin jälkeen. Levyllä soittavat laadukkaat aidot muusikot, ja Olan värikäs, nautinnollisesti eläytyvä laulu on edelleen selkeästi pääasia. Ja mikä parasta, nyt mukana on taas useita hienoja uusia sävelmiä, jotka kaikki ovat Ola Onabulen omaa käsialaa.

Eniten kehuja ansaitsee inspiroiva avausraita Closer, joka lienee miehen uran huipentuma sitten verrattoman You'd Better Believe -läpimurtosinglen jälkeen. Closer muistuttaakin lennokkassa svengissään kovasti tuota klassikkoa, ja ennen muuta Ola on taas upeassa vedossa näyttäessään koko laulurepertuaarinsa korkeista huhuiluista kurkkuäänisiin tehosteisiin. John Thirklen huilusoolo ja Chris "Snake" Davisin trumpetti ryydittävät menoa taustalla - ja oikeat rummut tekevät terää!

Muita huippuja ovat sielukkaasti kieputteleva nimikappale One Life, jonka Ola mainitsi Soul Express -haastattelussa myös omaksi suosikikseen sekä levyn mieleenpainuvin balladi, kerrassaan upeasti laulettu Wonderful Feeling. Yksi ilonaiheista on seesteinen, elegantin pianopohjan ylle tulkittu balladi Like Him.
Loppu materiaali kulkee pääosin rennossa midtempo-poljennossa, laadukkaiden taustojen ja vahvan laulun saattelemana, joskaan kappaleiden sävelmät eivät ole enää järin tarttuvia melodioita. ***1/2


Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page