Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

THE O'JAYS For the Love...
(US MCA CD, 2001) 24 €

1) Long Distance Lover
2) Let's Ride
3) Don't Break My Heart
4) Put Out The Fire
5) Come Over To My House
6) I'm Ready Now
7) Searching For The Love I Lost
8) I Don't Know
9) Latin Lover
10) Baby Making Love
11) Sounds Like Me

Legendaarinen soul-lauluyhtye The O'Jays on julkaissut viime vuosina uusia levyjä enää harvakseltaan - edellinen oli vuodelta 1997 - mutta osoittaa tällä albumilla olevansa sekä sopivasti ajan tasalla että edelleen pystyvänsä parhaiden päiviensä tyyliseen klassiseen lauluyhtye-souliin. Eddie Levert ja Walter Williams jatkavat yhtyeen keulilla, ja kolmanneksi jäseneksi on tullut Eric Grant.
Albumin alkupuoli esittelee soundeiltaan ajanmukaisia, mutta ei liian orjallisesti trendejä kopioivia puolinopeita kappaleita. Siten koneellisia rytmejä höystetään sopivasti aidoilla instrumenteilla, ja kun melodiset sävelmät ja laulupuoli ovat totuttua O'Jays-tasoa, moderneimmatkin esitykset tältä levyltä kelpaavat taatusti myös yhtyeen pitkäaikaisille ihailijoille. ärhäkintä menoa tarjoaa Eddie Levertin rankasti tulkitsema tarttuva Let's Ride, kun taas I Don't Know on välittömästi mieleenpainuvan melodian avulla vangitseva leppoisa rullailu. Sopivasti lattari-sävyjä lainaileva Latin Lover on kiehtova kaunismelodinen pop-soul-pala, josta kuullaan levyn bonus-raitana vielä toinenkin versio.
Balladipuolelta yksi raita on selkeästi yli muiden: Sounds Like Me on yhtyeen parhaiden 70- ja 80-luvun balladien tyylinen sielukas esitys, jonka tausta muistuttaa klassista Philadelphia-soulia, Matthew Rosen soittaessa pianoa ja Randy Bowlandin vastatessa aistikkaista kitarakuvioista. Laulupuoli on häikäisevää, sielukkaan raastavaa tulkintaa ainutlaatuisella, monikerroksisella laulusovittelulla, josta on tullut koko yhtyeen tavaramerkki.
Pakollinen hankinta O'Jays-faneille ja muille lauluyhtye-soulin harrastajille. ****

Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page