Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

MAYSA LEAK All My Life (UK Expansion CD 22 €)
Expansion avasi 2000-luvun liisamalla Englantiin tämän viime vuonna Japanissa julkaistun albumin, jonka on kokonaisuudessaan tuottanut Incognito-mies Jean-Paul "Bluey" Maunick. Soundit ovat sitten tuttua Incognito-tavaraa ilman suuria yllätyksiä, mutta parin hieman popahtavan Incognito-tyyppisen tanssiraidan vastapainoksi levyllä on lukuisia sovituksellisesti ja soitannollisesti hyvin maukkaita paloja.
Maysa itse on tietenkin ilman muuta levyn päätähti tummalla, sensuellilla lauluäänellään, ja Maysa on yhtä kotonaan mid-tempo/balladi-tunnelmissa kuin funk-sävytteisessä menossa. Groove-puolelta maagisin hetki koetaan raidalla Got to Be Strong, jonka pohjalla pyörii mehevä, voimakas bassokuvio, ja muu tunnelma muistuttaa Saden ja Gabriela Andersin parhaita menopaloja. Voimakkaasti rompsuttavan funk-basson ja torvien varaan rakennettu Compliments tuo mieleen myös muut brittiyhtyeet D'Influence ja Drizabone. Gil Scott-Heronin The Bottle'n kanssa kokeillaan samantyyppistä tanssi-modernisointia kuin Incogniton edellisellä levyllä Jones Girlsien Nights Over Egypt'in kanssa, mutta lopputulos ei nyt ole yhtä onnistunut.
Midtempoinen avaus, nimikappale All My Life on melko vaikuttava Maysan itse yhdessä kosketinsoittaja Graham Harveyn kanssa kirjoittama soul-sävelmä, jolla Ed Jones soittaa lyhyen fonisoolon. Mirrors ja Sunshine yhdistelevät jazzahtavia elementtejä muuten pitkälle ohjelmoituun midtempo-grooveen.
Balladeja olisi toivonut levylle useampia, mutta Maysan oma sävelmä Blue Light on varsin miellyttävä, nimensä mukaisesti seesteinen esitys. ****

Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page