Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat

Pääosin 1980-luvun soulia ja funkia
Funky Town Grooves -merkillä

Uusia soul-levyjä julkaistaan näinä päivinä enää harvakseen, mutta 1970- ja 1980-luvun soulin uutuusjulkaisuja tulee viikoittain, ja muutamalla eurooppalaisella levymerkillä tuntuu olevan suorastaan kilpajuoksu siitä, mitä aiemmin CD:nä julkaisemattomia soul/funk-kiekkoja kukin kerkeää ensimmäisenä tuomaan markkinoille. Alalla jo pidempään toimineet englannin Expansion ja hollantilainen Vinyl Masterpiece tuntuvat jääneet julkaisutahdissa huomattavasti jälkeen kahta aktiivisinta, tuorempaa peluria, jotka ovat brittimerkit Funky Town Grooves ja Big Break Records.

Keskitytään nyt kahteen jälkimainittuun, ja mitä ne ovat tuoneet soul-funk-diggarien saataville. Big Break Records esitellään omalla sivullaan, tällä sivulla esitellään Funky Town Groovesin uudelleenjulkaisusatoa.

Alla arvioita Funky Town Groovesin sadosta - täydennämme listaa tasaiseen tahtiin, sillä FTG:n julkaisutahti ei ole laantunut, vaan uutuuksia tulee edelleen kuukausittain. Kaikkiaan FTG on julkaissut jo yli 300 70-80-luvun soul-funk-albumia CD:nä. Kaikki uudet julkaisut on nyt äänitetty alkuperäisiltä master-nauhoilta mm. Columbian, Aristan, Epicin arkistoista ja mukana on usein myös maksi-singleillä tai pikkusingleillä julkaistuja bonus-raitoja ja remixejä.

Viisi tuoreinta levyarviota:

Kaikki arviot aakkosjärjestyksessä artistin (suku)nimen mukaan:


Out of print - not currently in stock:Lisää uusintajulkaisujen arvioita lähiaikoina!

Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page