Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat
FULL FLAVA (+ ERI ESITTÄJIÄ VOKALISTEINA)
Colour of My Soul
UK Dome 2003 22 e
Dome-merkille tyypilliseen tapaan tämän brittikaksikon albumi tarjoaa radio- ja klubikelpoista modernia soulia. Studiomuusikot Rob Derbyshire ja Solomon Mulligan kierrättävät levyllä erinomaisia naisvokalisteja: Carleen Anderson (Young Disciples), Hazel Fernandes (The Affair) ja Alison Limerick (Vibraphonic, The James Taylor Quartet), Beverlei Brown, Romina Johnson, Donna Gardier ja Ce Ce Peniston ovat kaikki vakuuttaneet kyvyillään aiemmilla levytyksillään.
Sävelmät ovat helposti sulavia, erittäin melodisia, joskin paikoitellen ehkä liiankin tarttuvia (toisin sanoen popahtavia). Paras raita on osattu laittaa alkuun: Carleen Andersonin tulkitsema Stories perustuu todella vahvaan pohjagrooveen ja vetää klubiraitana vertoja niin Tashanin After Hoursille kuin Les Nubiansin J’veux d’la musique -helmelle. Toinen Carleenin laulama raita, You Are, on sekin hyvää midtempo-soulia, kuten myös uuden tulokkaan Donna Odainin laulama Make It Right. Sielukkain sävelmä on Jean Carnelta kuulostavan Alison Limerickin tulkitsema I’m Not Giving Up (This Feeling), mutta vielä maukkaampi taitaa olla Hazel Fernandezin upeasti tyylittelemä jazzahtava versio Nature Boy -standardista, jonka esikuvana lienee George Bensonin versio 70-luvun lopusta.
Levyä voi ehdottomasti suositella hyvien naisvokalistien ja Dome-merkin parhaiden artistien (kuten Coolys Hot Box, Angela Johnson, Hil St. Soul, Beverlei Brown, lokakuussa julkaistava Seek) ihailijoille.* * * ½


Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page