Etusivu
Uudet julkaisut
Verkkokauppa
Kuukauden levy
Top 60 -myyntilista 2009
Top 30 -myyntilista 2008
Top 40 -myyntilista 2007
Top 60 -myyntilista 2006
All Time Best Sellers
Suosittelulevyt
Alennetut
Tilausohjeet
Artistisivut
Discografiat
TRINA BROUSSARD
Same Girl
US Motown CD 22 e

These Are The Days - Still The Same - Dreamin' Of One - Losing My Mind - Out / Gone - Joy - Thinkin' Boutcha - Just Another Way - I Never Thought - Will Things Ever Be The Same? - Lies - No Way Out

Trina Broussard on erinomainen laulajatar, jonka ura käynnistyi hieman takkuisesti, kun Trinan debyyttialbumi hyllytettiin, ja siitä ehtivät päästä nauttimaan vain muutamat promo-kopion saaneet toimittajat, levykauppiaat ja vastaavat. Nyt kuitenkin Motown julkaisee Trinan uuden albumin Same Girl, jonka tuottajina ovat mm. Steve Harvey, Van Hunt, Jamey Jaz ja Rahsaan Patterson. Lopputulos on paikoin hyvinkin R&B-listahenkinen, muistuttaen esim. Kelly Pricen levyjä, mutta mukana on myös useita rikkaammin sovitettuja kappaleita, joiden joukossa on todellisia helmiä.

Erityisesti Steve Harveyn tuottama kappale Dreamin' Of One ansaitsee paikan vuoden 2004 parhaiden soul-raitojen listalla. Kappale on huilun ja muiden oikeiden soittimien sävyttämä tyylikäs midtempo-raita, jolla Trinan sielukas ääni pääse oikeuksiin. Lyriikat ovat upeat:

"I'm in a sentimental mood
With a bottle of wine
and nothing but time
washing away those dirty blues
with my favorite song on rewind
it's telling me to rejoice
find some clarity in my sanity
savor the moment befores it's gone
because it don't last for long
Dreaming of One Good Love"


Muita laaturaitoja Trinan debyyttijulkaisulta ovat mm. Out / Gone, joka on tarttuva, välittömästi mieleen takertuva, upeasti tulkittu mid-tempoinen kappale, jonka Trina on itse tuottanut, sekä huilusooloilun värittämä, 70-lukulaisen kuuloinen maagisesti hiipivä Lies ja sykkivä midtempoinen I Never Thought.

Onneksi myös levyn R&B-sävyisimmillä kappaleilla kuullaan oikeita muusikoita koneellisten rytmien yllä, jolloin R&B-pitoisimmatkin menoraidat ovat enemmän kuin kelvollista kuultavaa Trinan sielukkaasti tulkitsemina.

***1/2


Takaisin etusivulle
Back to our (English) home page